Doku blog

Doku blog

2013.10.16: Csányi Sándor a 8:1-es vereség után

Bejegyzés alcíme...

2017. október 17. - doku.blog.hu

Miután megalázóan durva arányban, 8:1-re kikaptunk a hollandoktól, minden reménye elszállt a válogatottnak, és gyakorlatilag az egész ország kiakadt.


Először is a meccs összefoglalója 4 évvel ezelőttről:


Az indulatok hamar elszabadultak. Minek ide ennyi új stadion, ha ez a teljesítmény? Évtizedek óta nem volt ekkora gólkülönbséges vereségünk. Ki a felelős - kérdezte reflexből az ország, mintha ez egy emberen múlna. Csányi Sándor MLSZ-elnökként tartott sajtótájékoztatót, ahol jól beszólt több politikusnak is. Deutsch Tamást „twitter huszárnak” titulálta, és azt ajánlotta neki, hogy a stadion beléptetőkapunak álcázott síkapukkal kellene foglalkoznia, amik még mindig raktárban porosodnak. „A győztesek vicceket mesélnek, a vesztesek sajtótájékoztatót tartanak” - reagált erre Deutsch. Kocsis Máténak pedig ezt üzente Csányi: "A másik ilyen politikus barátom, akiről beszélnem kell, Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere. Ez az a kerület, ahol a rendszerváltás előtt hat pálya volt, és azóta ebből lett négy. Ez az a kerület, amelyik sose adott be pályázatot pályaépítésre vagy felújításra. Egy ilyen ember nekem ne beszéljen a fociról. Mint a Fidesz szóvivője annyi más területen tud hazudni." Kocsis nagyon visszafogottan reagált. Wintermantel Zsolttal is volt egy rövidebb csörtéje Csányinak. Október 13-án az újpesti guru írta Facebookon: "Csányi és az egész MLSZ vezérkar elhúzhat!" Csányi néhány napra rá így reagált: "A foci nem politika, komolyabb dolog." Mire Wintermantel: "A futball valóban nem politika, de nem is bank. Láthattuk, hogy a bankokban nem tisztelik az ügyfeleket, a fociban viszont tisztelni kellene a szurkolókat. Egy MLSZ-elnök nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban beszéljen a szurkolókkal. Csak egy tanács: az arrogancia lehet, hogy működik bankelnökként, de MLSZ-elnökként elég visszás." Ezen a színvonalon folyt a társalgás 2013-ban kis hazánkban a politikai elit és a sport elit között... Egervári Sándor szövetségi kapitány lemondott, így új edző után néztek.

És persze dőltek a mémek, poénos képek és videók is. A legnagyobb nézettséget az alábbi videó érte el. Az eredeti videón egy Risitas nevű félbolond spanyol nyilatkozott, ezt feliratozták magyarra a meccset kommentálandó:



És persze arra is többen rávilágítottak, hogy a Nemzeti Dohányboltok logójába már sokkal korábban belekódolták a meccs eredményét...



Források:
http://hvg.hu/gazdasag/20131004_Nem_eleg_az_otleteles
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20131016-csanyi-sandor-sajtotajekoztatoja.html
https://www.youtube.com/watch?v=klL99Z-exiA
http://index.indavideo.hu/video/Csanyi_Sandor_sajtotajekoztatoja
http://index.hu/belfold/2013/10/16/csanyi_ur_az_arrogancia_a_bankba_valo/


A bejegyzés trackback címe:

https://doku.blog.hu/api/trackback/id/tr775580521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása