Doku blog

Doku blog

2011.12.07: Lomnici Zoltán sajtója

2011. december 07. - doku.blog.hu

Körbenéztem néhány helyen: vajon mit írnak arról, hogy a Duna TV szombati esti 6 órás és az MTV 19:30-as Híradójában Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét kitakarták arról a felvételről, ahol Tőkés László nyilatkozik. A híradó videótárába már kitakarás nélkül töltötték fel az anyagot. Az Index, a Népszabadság honlapja megemlíti az esetet, a Magyar Nemzet, a Híradó és az MTI honlapja (ma délután 2 órai állapot szerint) nem említi, hogy bármi is történt volna. Mi meg csodálkozunk, hogy az ország egyik fele nem érti a másik felét. Mintha két külön országban élnénk. És tulajdonképpen úgy is élünk, ha csak az egyik médiumot olvassuk. Az adott oldalakon rákerestem a "Lomnici" szóra. Ez jött ki eredményül:

  
Azért az is vicces, hogy az ügyet az a Papp Dániel vizsgálhatja ki a Magyar Televíziónál, aki korábban Daniel Kohn-Bendit szavait csavarta ki. Biztos nagyon sok kirúgás következik majd megint...


A bejegyzés trackback címe:

https://doku.blog.hu/api/trackback/id/tr443446072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása