Doku blog

Doku blog

2015.12.10: Lázár a pedagógusokról és Habonyról

2019. december 10. - doku.blog.hu

Lázár János mondta 2015 december 10-én, a "Kormányinfó" nevű sajtótájékoztatóján, az Origo kérdésére válaszolva:

Minden pedagógusnak tudomásul kell vennie, hogy a Klik a munkaadója, ezért semmi oka nincs, hogy a dolgozók megválasszák, ki legyen a munkaadójuk - mondta Lázár János. Ha valaki dolgozik egy gyárban, akkor nem érdekel senkit, hogy azt szereti, vagy nem szereti. Mindez nem jelenti azt, hogy a Klik hibátlan lenne, de az nem lehet, hogy a farok csóválja a kutyát - mondta Lázár János.  

Ugyanitt arról is kérdezték, hogy mit szól ahhoz a videóhoz, amin - feltehetően bekokainozva - egy méregdrága ibizai szórakozóhely reklámjában bukkant fel Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó. Ezt válaszolta:

Nemzetbiztonságilag nem aggályos Habony úr tevékenysége, a felvételt nem láttam, és mások magánéletével sem foglalkozok - mondta Lázár János. Senkinek a szórakozási szokásaival sem foglalkozik a kormány, senkinek a magánviszonyai nem érdekelnek - tette hozzá. 

(forrás)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doku.blog.hu/api/trackback/id/tr98158212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása