Doku blog

Doku blog

2013.07.06: Orbán Viktor kínosan elkerüli

2013. július 06. - doku.blog.hu

Azt figyeltétek már, hogy Orbán Viktor hogyan beszél a kisebbségekről? Egyet mindig kihagy. Mindig.
Melegek-Jezus.jpg2003 május 17: A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Alapító levele: Az emberi méltóság mindenkit megillet, bármi legyen neme, származása, kora, nemzeti hovatartozása, vallása, egészségi állapota.

2005 szeptember 5: "A Fidesz elnöke külön hangsúlyozta, hogy Magyarországon egyetlen ember méltóságát sem érheti sérelem vallási hovatartozása vagy származása miatt."

2013 február 25: Beszéd a kommunizmus áldozatainak emléknapján: "Nekünk ma az a feladatunk, hogy egy olyan országot építsünk, ahol senkit sem lehet hátrányosan megkülönbözetni neme, származása, vallása, politikai nézete, nemzeti vagy nyelvi hovatartozása miatt."

2013 május 5: Beszéd a WJC kongresszusának megnyitóján: "Mi tudjuk, nincs szabadság emberi méltóság nélkül. Ezért a mi nemzedékünk nem fogja eltűrni, hogy hazánkban bárkit származása vagy vallása miatt emberi méltóságában megsértsenek, és ezzel megtapossák a szabadságot, amiért együtt küzdöttünk. "

Drága miniszterelnök úr, úgy kell mondani: "szexuális kisebbségek". Merje kimondani!

A bejegyzés trackback címe:

https://doku.blog.hu/api/trackback/id/tr775390935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása