Doku blog

2014.08.10: Kubatov és Orbán stadiont avatott a Ferencvárosban

2018. augusztus 10. - doku.blog.hu

Kubatov Gábor és Orbán Viktor beszéde augusztus 10-én hangzott el a Ferencváros új stadionjának, a Groupama Stadionnak az avatásán. Az MTI közleményével. A Ferencváros egyébként 2-1-re kikapott a Chelsea-től az augusztus 10-iki stadionnyitó meccsen.

Tovább

2014.05.07: Lázár János betámadta a Norvég Civil Alapot

2014 tavaszán a Norvég Civil Támogatási Alap körül állt a bál. Lázár János államtitkár szerint az alap pénzeinek átvilágítása szükséges, mivel nem csupán civil szervezetek, hanem párthoz (konkrétan az LMP-hez) köthető szervezetek is hozzájuthattak támogatáshoz. Az alábbiakban a civil szervezetek levele olvasható 2014 május 7-iki dátummal - azaz pont 4 évvel ezelőttről.

Tovább

2014.02.21: Szélessávú internet lesz 2018-ra minden háztartásban

Magyarországon 2018-ra minden háztartásban lesz szélessávú internet - közölte Orbán Viktor miniszterelnök 4 évvel ezelőtt Budapesten, a kabinet és a Magyar Telekom közötti partnerségi megállapodás aláírási ünnepségén.

Tovább

2014.02.16: Orbán Viktor évértékelője

Kockázatmentes, az eredményeket soroló, de mindenféle újdonság megfogalmazásától, nagy bejelentéstől mentes évértékelő beszédet tartott négy évvel ezelőtt Orbán Viktor. A beszéd 2014 február 16-án hangzott el.

Tovább

2014.02.15: Gyurcsány Ferenc évértékelője

Gyurcsány Ferenc 1 nappal Orbán Viktor előtt mondott évértékelő beszédet 2014-ben. A beszéd 2014 február 15-én, pont négy éve hangzott el. Információink szerint Viktor jól aludt a beszéd éjjelén. És tapsikoltunk, ha a gazdasági növekedés elérte az 1,1 százalékot. Gyurcsány Ferenc Mesterházy Attilát, mint Magyarország következő miniszterelnökét köszöntötte. Szerinte torzítanak a kutatások, mert az emberek félnek, és nem vallják be, kire fognak szavazni.

Tovább

2014.01.27:A letiltott, majd közzétett Puzsér-interjú

Bencsik András le akarta tiltatni, Puzsér Róbert viszont Facebook oldalán közzétette azt az interjút, amelyben az ország közállapotáról beszél az ismert "anti-celeb". Ennek ma van pont 4 éve. Reklámellenesség, a normális gondolkodás hiánya, a Kádár-kor mentalitásbeli öröksége is szóba került.

Tovább

2014.01.25: Mesterházy Attila kampányt indít az MSZP nagygyűlésén

Ahhoz képest, hogy ez lett volna a nagy kampánynyitó beszéd, ezzel indult volna "hadba" az MSZP az Összefogás vezető pártjaként, meglepően visszhang nélküli maradt a pont négy éve elmondott Mesterházy-beszéd. A célzott hatás helyett először egy köteles bekiabálás körüli mini-botrány, majd Simon Gábor külföldi számláján talált 240 millió forintnyi pénz vette ki a szelet a kampánnyitó beszéd vitorlájából. De miről is beszélt az MSZP első embere?Egy kis mesélés a gyerekkorról, majd a paksi beruházás, a munkahelyteremtés, a vidék kilátástalan helyzete és a választási részvételre való buzdítás került terítékre.

Tovább